Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Korissasi ei ole tuotteita

Keitä olemme

Retkireppu on Suomalainen perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 2021, jolloin perheen vanhemmat alkoivat suunnittelemaan verkkokaupan perustamista. Pitkän- ja raskaan kaupan rakentamisvaiheen jälkeen, Retkirepun avajaisia vietettiin 5.4.2023.

Ajatusta verkkokaupasta hiottiin ja suunniteltiin lukuisia tunteja- sekä kilometrejä muun muassa Aulangon luonnonsuojelualueen upeissa maisemissa, joissa Retkirepun perhe viihtyy usein.

4 henkinen perheemme viihtyy vapaa-ajalla ulkoilemassa, retkeilemässä, viikonloppumatkoilla, sekä monipuolisesti urheilun parissa, joten pyrimme pitämään valikoimassamme tarkkaan valitun kokoelman asusteita- ja välineitä, joita ulkoillessa, urheillessa, opiskelussa tai normaalissa arkielämässä tarvitaan. Eli tarvikkeita, joita itsekin tarvitsemme.

Mielestämme asiakaspalvelua mitataan kunnolla vasta, kun (kyllä olemme realisteja, koska esimerkiksi kuljetusyhtiöt voivat olla melkoisia veijareita välillä) asiat eivät menekään suunnitellusti. Kuljetusyhtiö on vaikkapa onnistunut piilottamaan lähetyksen jonnekin Saksan ja Kuusamon välille tai asiakas saa tilaamansa elegantin ja tyylikkään repun sijasta päiväkotirepun. Onneksi nuo ovat todella harvinaisia tilanteita, mutta juuri tuollaisissa tilanteissa asiakaspalvelun tärkeys astuu kuvaan, jotta asiakkaalle ei koidu kohtuutonta harmia tilanteesta ja hänen tilanteensa hoidetaan asiallisesti, sekä nopeasti--> missiomme on olla kattavan- ja laadukkaan valikoiman verkkokauppa, "lähikaupan asiakaspalvelulla".

Haluamme kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä ja tavoitteemme on 100 % asiakastyytyväisyys, josta emme ole valmiita tinkimään.

Haluamme tuoda verkkokauppaamme tunnettujen ja pidempään markkinoilla olleiden brändien rinnalle myös uusia ja Suomessa mahdollisesti vielä hieman tuntemattomampien brändien tuotteita. Pyrimme myös kertomaan tarinoita, sekä historiaa näiden brändien takaa. Päivitämme, sekä laajennamme valikoimaamme aktiivisesti ja etsimmekin jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita koko Euroopan alueelta.

 Terveisin Retkirepun perhe.

"Anna Retkirepun kantaa osa taakastasi"