Left Jatka ostoksia
Tilauksesi

Korissasi ei ole tuotteita

Jauhekynttilä- Luo lumoava tunnelma

Jauhekynttilä- Luo lumoava tunnelma

Et todennäköisesti ole vielä kuullut tuoksuvista jauhekynttilöistä, joten tässä blogissa tulemme kertomaan, miten voit itse luoda uskomattomia kynttiläasetelmia, jotka tuoksuvat ihanalle.
Lue lisää
Sandaalit

Euroopassa valmistetut sandaalit: Kesän paras valinta

Kesän saapuessa on aika kaivaa esiin sandaalit, jotka tarjoavat mukavuutta ja tyyliä kuumiin päiviin (sukilla tai ilman). Kun valitset laadukkaat ja kestävät Euroopassa valmistetut sandaalit, voit olla varma, että jalkineesi kestävät aikaa ja käyttöä. Tässä blogitekstissä tuomme esiin laadukkaiden sandaalien edut ja esittelemme eri mallivaihtoehtoja – tarralla, hihnalla ja slip on -malleja.
Lue lisää
Laadukkaat huopakengät ja huopikkaat

Laadukkaat huopakengät ja huopikkaat

Huopakengät eivät ole mikään uusi keksintö – itse asiassa niitä on käytetty vuosisatoja. Mutta miksi? Yksinkertaisesti: huopa on luonnon oma ihmemateriaali. Se on lämmin, hengittävä ja vettä hylkivä. Laadukkaat huopakengät pitävät jalkasi lämpiminä ilman, että ne hikoilevat, mikä on erityisen tärkeää kylmissä olosuhteissa ja sisäkenkinä huopikkaat luovat ihanan kotoisan tunnelman.
Lue lisää
Aurinkolasit – tyyliä ja suojaa silmille

Aurinkolasit – tyyliä ja suojaa silmille

Taas on se vuodenaika, kun täällä Suomessakin saadaan nauttia valosta ja auringosta, joka sitten taas aiheuttaakin silmien siristelyä😊

Tässä blogissa käsitelläänkin hyvin ajankohtaisia asusteista, eli aurinkolaseja

Lue lisää
Naisten maiharit

Naisten maiharit

Tulemme julkaisemaan blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti ja aiheet vaihtelevat todennäköisesti hyvinkin paljon...ensimmäisessä blogissa käsittelemme naisten maihareita, jotka ovatkin löytäneet todella hyvin asiakkaidemme jalkoihin.
Lue lisää